Mikäs blogi tämä on?

Perustin tämän blogin alunperin deittailublogiksi, mutta saapa nähdä muuttaako blogi suuntaansa tilanteiden kehittyessä johonkin suuntaan, kuka tietää vaikka uusperheblogiksi.

Viime kesä ja syksy meni vahvasti deittailun merkeissä, mutta talven tullen sillä rintamalla hiljeni. Kaikkeen kai kyllästyy. Nyt kevään korvilla olen edelleen Tinderissä ja toinenkin deittiprofiili löytyy, mutta tosiasiassa aika on kortilla ja kiinnostus lähteä treffeille uusien hahmojen kanssa on aika vähissä. Ei kuitenkaan poissuljettua.

Tarkoitus on lähestyä deittailuhommia ja ihmissuhteita muutenkin tavallisen naisen näkökulmasta. Tavallisuus nyt on ihan liian suhteellinen asia, mutta tässä yhteydessä sillä tarkoitan sitä, että elämä ei ole glamouria ja glittereitä. Jollain lailla ehkä haluan myös rohkaista muitakin epätäydellisiä naisia tapailemaan reippaammin uusia tuttavuuksia ja tutustumaan myös itseensä. Se on hauskaa ja avartavaa. Toisinaan myös ihan hirveää. Ei välttämättä ihan heti osu oikea mies kohdalle, mutta mitä se haittaa? Muita teemoja, joita ei tässä yhteydessä voida sivuuttaa, ovat äitiys ja aviero, yhdessä ja erikseen.

Postauksia tarkoitus tuottaa kerran tai pari viikossa, mutta silloin kun olen ihan no-life (=ehtii ajatella enemmän), niin saattaa niitä tupsahdella vähän useamminkin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s